Sander en Maria Veldt

Je eigen kindje, dat is toch het mooiste wat er is. Helaas komt het ook voor dat je kindje buitengewone ziekenzorg nodig heeft. Dat was bij onze dochter het geval. Met een ingewikkelde darm en urineweg vergroeiing kwam zij 10 jaar geleden in het ziekenhuis ter wereld. Na 6 weken intensieve zorg mochten we eindelijk naar huis. Daar begon het echte leven. Nog steeds was zij afhankelijk van intensieve verpleegkundige handelingen, die niet altijd door haar eigen ouders uitgevoerd dienen te worden. Je bent de moeder, de veilige basis voor je kind. Je bent geen verpleegkundige.

Al heel snel kwam Kitty bij ons thuis, via thuiszorg. Kitty, de verpleegkundige voor onze dochter. Met haar deskundigheid en liefdevolle betrokkenheid was zij onze steun en toeverlaat in bange en moeilijke jaren. Zij neemt op bepaalde tijden onze verpleegkundige handelingen over. Dat is goud waard!
Wij hebben het geluk gehad dat Kitty 10 jaar met ons meegelopen is op het pad naar de onafhankelijkheid van onze dochter. Kitty begeleidde onze dochter bij de uitvoering van bepaalde handelingen. Nu zegt ze “Ik kan het zelf, dankzij Kitty”.

Onze wegen scheiden zich, en dat is een natuurlijk verloop. Ik bedenk mij dat de volgende kinderen zich gelukkig mogen prijzen met Kitty aan hun zijde, ook al is de weg nog lang.

Stuur Kitty een mailtje

U kunt en mag me altijd een mailtje sturen. Graag zelfs! Ik kom zo spoedig mogelijk terug op uw berichtje.

Niet leesbaar? Verander code